Låg Förmedlingsavgift på Husbilar i jämförelse mot andra aktörer i Sverige

Jämför Mallofcampers låga förmedlingsavgift på husbilar med andra aktörer i Sverige. Med vårt breda utbud av husbilar och en förmånlig förmedlingsavgift gör vi det enkelt och ekonomiskt fördelaktigt att boka din husbil. Upptäck våra konkurrenskraftiga priser och pålitliga tjänster idag!

Är du på jakt efter en husbil för din kommande semester, eller kanske har du en husbil som du vill sälja? Hos Mallofcampers erbjuder vi låga förmedlingsavgifter på husbilar, vilket gör oss till en idealisk partner för att jämföra oss mot andra större aktörer på marknaden.

En av de mest lockande fördelarna med att välja Mallofcampers är våra konkurrenskraftiga priser. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder bästa möjliga pris och valuta för deras pengar. Med låga förmedlingsavgifter kan du vara säker på att du får en bra affär utan att kompromissa på kvaliteten.

Förutom våra attraktiva priser är vi även stolta över att erbjuda ett brett utbud av husbilar att välja mellan. Oavsett om du letar efter en mindre husbil för en romantisk retreat eller en större husbil för en familjesemester, har vi något som passar dina behov. Vi arbetar med noggrant utvalda ägare för att säkerställa att våra kunder får högkvalitativa husbilar som är i bästa skick.

Mallofcampers strävar efter att erbjuda en pålitlig och smidig upplevelse för husbilsägare. Vi finns här för att hjälpa dig genom hela processen och göra din upplevelse så positiv som möjligt.

Så varför välja oss jämfört med andra stora aktörer i Sverige? Mallofcampers låga förmedlingsavgifter på husbilar talar för sig själva. Vi strävar efter att ge våra kunder bästa möjliga pris och valuta för deras pengar, samtidigt som vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa husbilar och en pålitlig förmedlingsprocess. Utforska Mallofcampers idag och upptäck skillnaden!

Våra konkurrenters förmedlingsavgifter

  • Husbilsförmedling i Stockholm, 8 - 10% av försäljningspriset - dock minst 65 000:-
  • Husbilsförmedling i Kinna, 8 - 10 % av försäljningspriset - dock minst 65 000:-
  • Husbilsförmedling i Varberg 8 -10 % av försäljningspriset - dock minst 65 000:-
  • Husbilsförmedling hos Mallofcampers, Fast avgift 19900:-

Genom att vända er till Mallofcampers så sparar ni minst 40 000:-