Husbilsförmedling med fast arvode

Mallofcampers,

Vi är en etablerad aktör inom husbilsbranschen med en imponerande erfarenhet på 15 år. Vår ledning har tidigare varit återförsäljare för några av de största och mest populära husbilsmärkena i Sverige. Denna erfarenhet har gett oss djupgående kunskap om branschen och en stark förståelse för vad som krävs för att erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

Vi är stolta över att kunna erbjuda dig som kund möjligheten att förmedla din husbil genom oss till Sveriges mest konkurrenskraftiga pris. Genom att samarbeta med oss kan du vara säker på att få bästa möjliga värde för din husbil. Vi använder vår omfattande kunskap och erfarenhet för att marknadsföra och sälja din husbil på ett effektivt sätt.

Vi förstår att det kan vara en utmaning att hitta rätt köpare till rätt pris. Därför strävar vi efter att göra processen så smidig och enkel som möjligt för dig. Vi tar hand om all marknadsföring, visningar och förhandlingar för att se till att din husbil når rätt målgrupp och säljs till ett pris som du är nöjd med.

Vårt dedikerade team av experter är alltid här för att hjälpa dig genom hela försäljningsprocessen. Vi arbetar för att skapa en trygg och pålitlig upplevelse för både säljare och köpare. Vi tar hand om all administrativ hantering, pappersarbete och överföringar för att säkerställa att allt går smidigt och enligt lagens krav.

Så oavsett om du är intresserad av att sälja eller köpa en husbil, så är Mallofcampers din pålitliga partner. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder de mest konkurrenskraftiga priserna på marknaden och den expertis som krävs för en framgångsrik affär. Genom att köpa din försäljnignsbiljett online så sparar du en hel del pengar!

Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig med dina husbilsbehov!

Köp din rabatterade onlinebiljett här